Yttre Sinken utan husvagn

 
(blir det en sån här månne?)


Måndag på jobbet börjar som vanligt med frukost o genomgång av prylar som ska byggas o levereras under veckan. Löste lite småstrul o bokade sen upp veckans resa. Blir Göteborg med övernattning i Helsingborg. Förhoppningsvis även ett kort besök hos farmor på vägen ner. Få se vad klockan blir när jag är klar i Götet.

Hade en suverän kväll. Mamma o pappa Svensson kom ut med deras svarta fara, hunden Max. Vi packade ihop oss i båten o åkte ut till Sinken, en ö i Sågviken som vi hänger på ibland, vårt uteställe här på landet liksom. En engångsgrill o tre Chorizos senare packade vi oss hemåt. En halvtimme spenderades framför www.kabe.se. Gamlingarna Svensson funderar på att byta ut sin gamla trotjänare till husvagn mot en splitt ny. Får se hur det blir. 

Ev. blir det ett stopp på en husvagnsmässa i Jönköping om ett par helger efter att jag o Anna varit på Ullared. Får se hur det faller sig. Möter upp mor o far där i så fall. Kan bli rätt kul.

Blev inbjuden på käk hos Larsson/Berglund till helgen. Troligtvis i Evves sommarstuga nånstans neråt länet. Låter som att även fam Ramberg hakar på. Ska bli jäkligt kul att träffa allihop igen. Känns som evigheter sen jag o Larsson sågs i a f.

Imorrn är det dags för ultraljudet. Passade även på att boka klipptid. Gissar det hinns med lite stadsströvande också innan hemfärd.

Dags för bingen, Dragons Den på TV8 börjar om nån timme...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0