Otrogen...

Ja... jag är otrogen....

Jag är kär i två tjejer... samtidigt. 

Som tur är är alla parter helt överens om tresamheten... Den nya kärleken heter Alma, 31 timmar gammal och bedårande vacker. Hon har inte så mycket hår på huvudet än men säg den tjej som är HELT utan brister o fel.

Det var i torsdags (22/1 2009) som min fru ringde mig precis när jag var på väg in på Mc Donalds i Midsommarkransen i Stockholm för att införtära dagens lunch med en god kollega. 
Hon ringde alltså för att berätta att vattnet gått... 
"Vi måste dra, min fru ska föda", var de ord min kollega fick höra och så bar det av hemåt i ett flygande fläng. Väl hemma ett par timmar senare så står hon i dörren med väskorna packade, redo för avfärd till BB. Inga värkar då men de kom så snart vi satte oss i bilen. 

En halvtimme senare har värkarna tilltagit rejält och hon ligger på en säng på förlossningen med en monitor uppkopplad runt magen. Skithäftigt, jag kunde se precis när värkarna kom och när de var på väg att avta. 
"Upp för backen, lite till, kom igen, o nu vänder det", upprepade jag som ett mantra med ca 2 minuters mellanrum. Barnmorskan som tagit emot oss såg skeptisk ut  i början och menade att vi nog allt fick ta o åka hem igen samtidigt som hon rekommenderade ett par alvedon och ett varmt bad. Så här kunde det tydligen hålla på i ett par dygn för förstföderskor. 

Vi hade inga planer på att åka hem så min hjältinna till fru började krysta lite lätt för att visa på allvaret i situationen. Efter en snabb titt därnere kunde dock konstateras att det nog minsann, ovanligt nog, var ett knytte på väg ut. 
4-5 krystvärkar senare, klockan 16.14 samma dag tittade den nya kärleken ut, Alma.

Alla som varit med om det här säger att det är det häftigaste de varit med om, inte förrän igår kunde jag alltså helt och hållet sälla mig till den kören. Det var all f-ing unbelievable!!! GRYMT HÄFTIGT! Och jag har nog aldrig blivit så imponerad av kvinnans extrema krafter som lyckas slutföra ett sånt jobb. Jag förstår att Gurra satte kvinnan på det här jobbet istället för mannen :-)

Nu har jag precis kommit hem för att släppa in katten och för att rasta hunden... Imorgon bitti bär det av tillbaka till USÖ för att hämta hem min familj... 

Just ja, 3560 gram tung och 50 cm lång... helt enligt regelboken...

Hörs...







RSS 2.0